Αισθητική Οδοντιατρική

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΕ ΓΕΡΑ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ΔΟΝΤΙΑ!

 

Εξασφαλίστε το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν επενδύοντας στην αισθητική οδοντιατρική προηγμένης υψηλής τεχνολογίας η οποία εφαρμόζεται από άριστα εξειδικευμένους οδοντίατρους. 

Επιλέξτε ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς προτάσεις όπως:

 • η λεύκανση,
  Τα δόντια δε χρειάζεται να στηρίζονται κάπου όπως στις περιπτώσεις των πορσελάνινων όψεων ή των στεφανών.Επιτυγχάνεται ένα όμορφο αποτέλεσμα χωρίς καμία επεμβατική μέθοδο και χωρίς να χρειαστεί η αφαίρεση κάποιων δοντιών. Η τεχνική της λεύκανσης μπορεί να γίνει είτε στο σπίτι (είναι φθηνότερη αλλά διαρκεί περισσότερο χρόνο, 2-3 εβδομάδες) είτε στο ιατρείο ( είναι πιο ακριβή μέθοδος αλλά κρατά περίπου μία ώρα).

 • οι όψεις  πορσελάνης /ολοκεραμικές όψεις
  Εκεί που η λέυκανση δεν είναι αρκετή για να αποκατστήσει την αισθητική ισορροπια - δόντια στραβά, σπασμένα, έντονα αποχρωματισμένα, η όψεις πορεσελάνης, αποτελούν την ιδανική λύση.

 • Αισθητική Αναμόρφωση
  Ο Οδοντίατρος μπορεί με τη χρήση ρητινών ή ειδικών και ακρυλικών, μέσα σε ελάχιστο χρόνο και εντελώς ανώδυνα να διορθώσει αισθητικά τα σπασμένα, μακρυά ή κοντά σε σχέση με τα άλλα δόντια και να σας χαρίσει ένα υπέροχο χαμόγελο

   
 • Οδοντικά Κοσμήματα
  Πριν από μια χιλιετία, στον πολιτισμό των Μάγιας, η αισθητική εμφάνιση των δοντιών έπαιζε πολύ σπουδαίο ρόλο. Στόλιζαν τα μπροστινά τους δόντια με πολύτιμους λίθους νεφρίτη. Η ιδέα στολίσματος των δοντιών με κοσμήματα στις μέρες μας πρέπει να προέρχεται από εκεί. Δοκιμάστε το και εσείς και κάντε το χαμόγελό σας  πιο λαμπερό.